WANDSLANGENBOX - DELUXE - TUINSLANG 1/2" VAN 25 METER - MET TWEE MUURBEUGELS - AUTOMATISCH OPROLSYSTEEM
  • Nieuw
WANDSLANGENBOX - DELUXE - TUINSLANG 1/2" VAN 25 METER - MET TWEE MUURBEUGELS - AUTOMATISCH OPROLSYSTEEM

WANDSLANGENBOX - DELUXE - TUINSLANG 1/2" VAN 25 METER - MET TWEE MUURBEUGELS - AUTOMATISCH OPROLSYSTEEM

Talen Tools
€ 110,92
Inclusief belasting
Kleur

Omschrijving

Wandslangenbox – Deluxe – Tuinslang ½” van 25 meter - Met muurbeugel – Automatisch oprolsysteem

Deze wandslangenbox van Talen Tools geeft je een fraaie en veilige plek voor het veilig opbergen en uitrollen van jouw tuinslang. Bevestig de muurbeugel stevig, zodat jij vanaf hier eenvoudig werkt in de tuin of op het terras. De handige tuinslanghaspel bestaat uit stevig kunststof, met daarin een tuinslang van pvc. Deze materialen zijn goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor je een lange levensduur ervaart. Met een lengte van 25 meter heeft deze tuinslang een groot bereik. Voor een nog groter gebruiksgemak is deze box 180 graden zwenkbaar. Hierdoor bewater je eenvoudig alle hoeken in de tuin. Je werkt met deze wandslangenbox met een maximale druk van 8 bar. Met behulp van de meegeleverde tuinspuit is de druk van het water verstelbaar.

Wandslangenbox voor binnen en buiten
In het pakket van deze Talen Tools tuinslanghaspel vind je twee muurbeugels terug. Door een extra muurbeugel mee te leveren, installeer je de ene muurbeugel makkelijk buiten. Bevestig je de andere muurbeugel binnen? Dan kun je deze wandslangenbox tijdens strenge winters veilig binnen opbergen. De wandslangenbox is normaliter bestand tegen temperaturen tussen 5 graden onder 0 en 45 graden boven 0. Er wordt een aansluitslang van 2 meter meegeleverd, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om te kiezen op welke plek je deze wandslangenbox ophangt.

Tuinslangbox met automatisch oprolsysteem
Trek de slang uit tot de gewenste lengte. Zet je geen druk meer, dan stopt de tuinslang automatisch met uitrollen door het geïntegreerde click-locksysteem. Ben jij klaar met het gebruiken van de Talen Tools tuinslang, dan zorgt het automatische oprolsysteem ervoor dat de tuinslang binnen enkele seconden weer netjes opgeborgen in de slangenbox zit. Let er wel op dat je de tuinkraan dichtdraait, voordat je de tuinslang oprolt. Door een korte trekbeweging, zal het automatische oprolsysteem in werking worden gezet. Het oprolsysteem voorkomt dat er knikken en verdraaiingen in de tuinslang ontstaan. Loop geleidelijk met de slang mee, zodat de slang niet over de grond zal glijden. Hierdoor voorkom je slijtage.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools wandslangenbox

• Sterke en flexibele tuinslang van 25 meter
• Geleverd met twee muurbeugels, daardoor zowel binnen als buiten te bevestigen
• Met automatisch oprolsysteem

Productdetails

TAL-TW44
4 Items
8712448439374
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking