Bedrijfskleding Bedrukken

Bij Rauwerda Stiens heeft u een ruime keuze in bedrijfskleding. Tevens beschikken we intern over de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te bedrukken. U kunt hiervoor uw verzoek van uw bedrijfslogo en verzoek van uitvoering indienen, waarna het op korte termijn voor u wordt verzorgd.

 

Sleutelservice

Een duplicaat laten maken van uw huis- of fietssleutel? Het is wordt voor u ter plaatse gemaakt. Er zijn meer dan honderd sleutels op voorraad en u kunt hier tevens terecht voor deurbeslag, cilinders en dergelijke.

 

Sleutelspecialist

Mochten wij u niet van dienst kunnen zijn, dan verwijzen wij u graag door naar de Sleutelspecialist aan de St. Jacobstraat 10 in Leeuwarden.

De Sleutelspecialist biedt tevens een 24-uurs service voor noodgevallen en is bereikbaar op 058-2128824.

Meer informatie kunt u vinden op www.sleutelspecialist.frl

 

UPS servicepoint

Rauwerda Stiens is sinds 2018 een officieel UPS service point. U kunt hier uw postpakketten versturen of laten bezorgen en afhalen. U vindt Rauwerda Stiens aan de Seestjer 9 op het bedrijventerrein Middelsee in Stiens.

Openingstijden:

 

Maandag     07.00-18.00

Dinsdag       07.00-18.00

Woensdag   07.00-18.00

Donderdag  07.00-20.00

Vrijdag          07.00-18.00 

Zaterdag     07.00-17.00

 

Slijpservice

U kunt bij Rauwerda Stiens terecht voor het slijpen van messen, zaagbladen, heggenscharen, scheer- en messen voor het bekappen van vee.

Veescheermessen, tondeuses en hoefkapmessen worden intern binnen 2 tot 3 werkdagen geslepen.

 

Verfmengservice

Uw huis of meubels schilderen? Binnen of buiten? Er is een ruime keus in verf, beits of perkoleum van de merken Koopmans Verf en Global Paint.

Aan de hand van de kleurenwijzer kunt u hier uw verf laten mengen in iedere gewenste kleur.

 

Verhuurservice

Rauwerda Stiens is het adres voor het huren van apparatuur, machines en materialen. Rauwerda Stiens biedt een ruim scala aan mogelijkheden. U kunt in overleg materialen huren voor een dagdeel, dag of meerdere dagen achtereen.

Onder het tabblad verhuur vindt u een overzicht van alle materialen.

 

 

 

 

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking