ORIGINELE TONYSUN KACHEL PETROLEUM KACHEL
ORIGINELE TONYSUN KACHEL PETROLEUM KACHEL

ORIGINELE TONYSUN KACHEL PETROLEUM KACHEL

€ 84,95
Inclusief belasting

Omschrijving

Koud, vochtig, winderig...... deze draagbare petroleum kachel zorgt voor warmte op gewenste plek. Als het erop aankomt wel 17 uur achtereen op de hoogste stand. Boven op de kachel is plaats om bijvoorbeeld een ketel warm te houden. In combinatie met de petroheat rood brandt deze kachel uitermate schoon en reukloos. De kachel werkt op zowel petroleum als paraffine. Het verschil tussen petroleum en paraffine is dat paraffine gezuiverde petroleum is. Door paraffine te gebruiken geeft de petroleumkachel nauwelijks geur af. Zou u petroleum als brandstof gebruiken dan zal de kachel daar prima op branden echter komt er dan wel een (hinderlijke) petroleumgeur vrij. Daarom is het gebruik van paraffine aan te raden

 

Ruimtes waar deze kachel gebruikt wordt dienen altijd voldoende geventileerd te worden. Erg licht kwa gewicht en ideale grootte om gemakkelijk te kunnen vervoeren.

 

De bovenkant van de kachel wordt warm. Warm genoeg om s'ochtends een kop koffie te zetten of s'avonds een snelle maaltijd op te warmen.

 

Door drie stel knoppen aan de zijkant is de mantel van de kachel in hoogte te verstellen. Dit geeft je de mogelijkheid om de warmte te reguleren als er iets bovenop de deksel staat. Tevens is de kachel hierdoor ook een stuk compacter op te bergen.

 

Veiligheid staat altijd voorop, en daarom is de Tonysun kachel uitgerust met meerdere beschermingsmechanismen waaronder een dubbelwandige brandstoftank om ervoor te zorgen dat je gemoedsrust hebt terwijl je geniet van de warmte. Het duurzame ontwerp en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, zodat je seizoen na seizoen kunt blijven profiteren van zijn prestaties. De Tonysun is ontworpen met het oog op draagbaarheid en efficiëntie. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie kun je hem moeiteloos meenemen. Het aanpassen van de warmte-instellingen is een fluitje van een cent, zodat je altijd de ideale temperatuur kunt creëren, ongeacht de omstandigheden.

 

Eigenschappen:

Door de dubbele brandstoftank is gewaarborgd dat geen brandstof kan uitlopen, ook als de tank tijdens het branden omvalt.

De in dit verwarmingstoestel geïntegreerde glasvezellont is uiterst hittebestendig en zeer duurzaam.

De bovenste reflector, die hitte naar beneden uitstraalt, garandeert dat warmte aan de benen en voeten afgegeven wordt.

De veiligheid wordt bovendien gewaarborgd door de goed geconstrueerde beschermkap.

 

Afmetingen (lxbxh): 32,5x32,5x38 cm

Product gewicht: 4,1 kg

Inhoud - volume: 5,2 l

Vermogen: 7800-8900

Brandstofverbruik: 0,20-0,24 LPU

Brandtijd: 15-17 uur

Dubbele brandstoftank

Uiterst hittebestendig

Goed geconstrueerde beschermkap

Productdetails

VIP-8719324954006
21 Items
8719324954006
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking