ONKRUIDBORSTEL ZONDER STEEL
ONKRUIDBORSTEL ZONDER STEEL

ONKRUIDBORSTEL ZONDER STEEL

Talen Tools
€ 4,55
Inclusief belasting

Onkruidborstel zonder Steel

Omschrijving

 

Onkruidborstel – Stalen haren – Zonder steel

Hardnekkig onkruid verwijderen? Met deze krachtige onkruidborstel van Talen Tools lukt het om op een milieuvriendelijke manier onkruid te verwijderen. De sterke stalen haren zijn sterk genoeg om het onkruid los te weken. Maak de stalen haren na afloop schoon en laat ze even drogen. Zo blijft het staal in goede staat en blijft deze borstel nog heel lang sterk genoeg om onkruid los te werken. Deze onkruidborstel van Talen Tools wordt geleverd zonder steel. Gebruik een steel voor het verwijderen van onkruid. Zo voorkom je dat het een hele intensieve klus wordt, waarbij je constant op je knieën werkt. Je plaatst op deze onkruidborstel een steel met een diameter van 28 millimeter. Qua steellengte is het belangrijk dat je goed rechtop kunt blijven staan tijdens de werkzaamheden.

Het nut van een onkruidborstel
In tegenstelling tot een handvoegenmes of voegenkrabber is het bij een onkruidborstel soms lastig om onkruid met wortel en al te verwijderen. Zorg dus dat je de handelingen met deze onkruidborstel met regelmaat herhaalt. Zo wortelt het onkruid minder diep. Lukt het soms niet om het onkruid met steel en al te verwijderen? Wied dan onkruid op een droge en zonnige dag. Het restant van het onkruid zal afsterven, doordat het snel uitdroogt.

Mos verwijderen van tegels met een onkruidborstel
Deze onkruidborstel werkt ook goed tegen mos. Mos wortelt zich niet. Het hecht zich met kleine celdraadjes aan de ondergrond. Door deze manier van groeien borstel je het oppervlakkige mos makkelijk van je tegels af. Borstel met beleid. De kans is aanwezig dat de stalen borstels schade aanrichten op de tegels. Bij ruwere oprittegels valt dit vaak mee. Heb je echter hele gladde nette terrastegels? Ga dan voorzichtig te werk. Om het mos minder snel te laten terugkeren, is het een optie om jouw tegels te behandelen met schoonmaakazijn.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools onkruidborstel

• Voor het verwijderen van onkruid én mos
• Sterke stalen draden
• Te voorzien van eigen steel

Productdetails

TAL-9331
7 Items
8712448265355
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking