HANDHAKJE ROESTVRIJSTAAL FSC HOUT
HANDHAKJE ROESTVRIJSTAAL FSC HOUT

HANDHAKJE ROESTVRIJSTAAL FSC HOUT

Dutch Garden
Laatste items in voorraad
€ 13,98
Inclusief belasting

HANDHAKJE ROESTVRIJSTAAL FSC HOUT

Omschrijving

Dutch Garden – Handhakje – Roestvrijstaal – FSC-hout
Het ruime assortiment van Dutch Garden biedt verschillende handtuingereedschappen aan. Met dit handhakje belucht jij de grond in je tuin of terras op een toegankelijke manier. Het rvs handhakje is veel compacter dan de langere landhak. Zo werk jij preciezer wanneer je grond losmaakt of onkruid wiedt. De gebogen stift geeft jou een grotere hoek om ook lastigere plekjes te bereiken.

Comfortabele grip en scherp mes
Het hoogwaardige FSC-hout ligt prettig in de hand. Wel zo handig, want soms is er kracht nodig om ongewenste planten weg te hakken of te snijden. Het sterke roestvrijstalen mes is scherp, zodat jij makkelijk hakt, schraapt en snijdt. Na het werken in de tuin, berg je het handhakje eenvoudig op door het leren koordje als hanger te gebruiken.

Mos verwijderen
Naast het verwijderen van onkruid, zorgt dit handhakje er ook voor dat je eenvoudig mos weghaalt. De bladmaat van het handhakje is tien centimeter. Zo werk je doeltreffend in je tuin. Moet het nog specifieker? Gebruik dan de scherpe randjes van het mes om ook kleine oppervlaktes te behandelen.

Belangrijkste voordelen van het handhakje van Dutch Garden

• Compacter dan een lange landhak
• Prettig in de hand met sterk materiaal
• Verwijderen van mos en onkruid

Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden.

Productdetails

TAL-RDG15
1 Item
8712448437363
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking