AANLASPAUMELLE MESSING PEN - MESSING RING 80X13MM
AANLASPAUMELLE MESSING PEN - MESSING RING 80X13MM

AANLASPAUMELLE MESSING PEN - MESSING RING 80X13MM

IBFM
€ 3,09
Inclusief belasting
Maat

Omschrijving

Met deze aanlaspaumelle heeft u een duurzame oplossing voor het afhangen van uw stalen deuren, ramen of luiken in handen. De pen van messing in combinatie met de messing ring zorgt voor een optimale smering, soepele draaiwerking en daarmee een lange levensduur. Hiermee is deze laspaumelle, in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit, bij uitstek geschikt voor deuren die intensief gebruikt worden.

De hoogwaardige kwaliteit ziet u ten eerste terug in een bredere laskant voor meer gemak bij het aanlassen. Ten tweede hebben de extra lengte en dikte van de stalen pen als voordeeldat de deur zeer stabiel afgehangen kan worden en er praktisch geen speling bij de knoop is.

Het grote voordeel van een laspaumelle is dat deur, raam of luik volledig 180° te openen is, wat u de ruimte geeft een vrije doorgang te creëren. Uw deur, raam of luik bevestigt u met een paumelle eenvoudig doordat het pendeel en gatdeel los van elkaar aangelast worden. Zo ervaart u meer werkgemak alvorens de deur, het raam of luik in zijn geheel af te hangen.

Bent u op zoek naar een eenvoudiger alternatief of juist een aanlaspaumelle voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid?
Bekijk dan ook eens onze aanlaspaumelles in deze 
categorie met stalen pen of van RVS

materiaal: blank staal
materiaal pen: messing
materiaal ring: messing
knoopuitvoering: met bolle kop
toepassing: stalen deuren en kozijnen

Productdetails

DUL-6510.001.0800
48 Items
8714140163892
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking