HG KUNSTSTOFBESCHERMER (PRODUCT 77)
HG KUNSTSTOFBESCHERMER (PRODUCT 77)

HG KUNSTSTOFBESCHERMER (PRODUCT 77)

HG
€ 11,86
Inclusief belasting

Omschrijving

HG kunststof beschermer (product 77) beschermt pvc, gietvloeren en linoleum tegen slijtage en krassen

HG kunststofbeschermer is een unieke en eenvoudig aan te brengen polymeeremulsie. Deze vloeibare emulsie vormt na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm. Hierdoor worden kunststof vloeren, zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. HG kunststofbeschermer maskeert ook bestaande slijtageplekken en geeft tevens een anti-slipeffect. 1 liter is goed voor ongeveer 40 m2 per laag.

Beschermt tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen

Maskeert tevens al bestaande slijtageplekken

Geeft glans

Gebruik HG kunststof beschermer
Voor het gebruik van het product, dient de ondergrond volledig schoon, vet- en stofvrij te zijn.
Schud de flacon niet voor gebruik. Verdeel de beschermer zonder druk uit te oefenen onverdund, dun en egaal, in één richting over de vloer met behulp van een wasverdeler.
Laat het ongeveer 60 minuten drogen. Daarna kan er eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht. Ongeveer na 1 á 2 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 3 dagen is het volledig uitgehard.

HG Doet wat het belooft!
HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Productdetails

HG-113100100
4 Items
8711577000585
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking