GRONDBOOR 5CM PROF
GRONDBOOR 5CM PROF

GRONDBOOR 5CM PROF

Talen Tools
Binnenkort beschikbaar
€ 42,85
Inclusief belasting
Maat


Omschrijving

Grondboor – Professioneel – Gesmeed staal – 5 cm – Rubberen handvatten

Talen Tools biedt je stevig materiaal wanneer je hulp vraagt voor het graven van paalgaten of smalle gaten voor de aanleg van kabels. Deze grondboor is handaangedreven. Zo blijft lawaai achterwege en bespaar je op elektriciteit of brandstof. Doordat de boor zelf slechts 5 centimeter breed is, maakt deze grondboor smalle gaten. Wil je grotere gaten maken? Kies dan voor een Talen Tools grondboor met een breedte van 7 of 10 centimeter. Deze grondboor is iets langer dan 120 centimeter. Gebruik de grondboor net zoals een schroevendraaier. Door de draaiende beweging komt de boor steeds verder de grond in. Ga je zelf bezig met de aanleg van een schutting, tuinhuisje of schuur? Dan kan deze professionele Talen Tools grondboor niet ontbreken.

Professionele grondboor van gesmeed staal
Bij het gebruik van een grondboor wil je niet voor verrassingen komen te staan. Professioneel gereedschap geeft meer zekerheid, om de klus veilig en succesvol af te ronden. Een gat in de grand boren gaat vaak gepaard met veel energie en kracht. Daarom is deze grondboor geproduceerd uit gesmeed staal. Doordat het staal is gesmeed, wint het aan kracht. De kans dat de grondboor breekt wanneer je diep in de grond graaft, is dan ook nihil. Ook voor zwaardere grondsoorten is deze grondboor probleemloos te gebruiken. Haal na elke volledige draai de grondboor weer uit de bodem. Verwijder de grond die in de boor zit en herhaal de werkzaamheden, totdat de gewenste diepte is bereikt.

Stevige grip door extra handvatten
Naast degelijk en stevig materiaal, is ook het werkcomfort van grote waarde. Doordat het staal is uitgerust met rubberen handvatten, ligt deze grondboor comfortabel in de hand. Naast dit comfort brengt het ook extra veiligheid tijdens de werkzaamheden. De antislip-eigenschappen van deze rubberen handvatten geven je namelijk meer grip tijdens het werk. Door die extra grip kun je nog meer kracht zetten, zonder het gevaar dat je met je handen van de grondboor afglijdt. Bovendien gaan deze handvatten ook de vorming van blaren tegen. De draaiende beweging geeft vaak wrijving aan de handen. Door deze handvatten wordt deze wrijving tot een minimum beperkt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools grondboor

• Grondboor van sterk gesmeed staal
• Geschikt voor paalgaten van 5 centimeter
• Met rubberen antislip handvatten

Productdetails

TAL-G18
8712448425360
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking