DRAINEERBOOR MET 76 CM STEEL
DRAINEERBOOR MET 76 CM STEEL
DRAINEERBOOR MET 76 CM STEEL
DRAINEERBOOR MET 76 CM STEEL

DRAINEERBOOR MET 76 CM STEEL

Talen Tools
€ 48,95
Inclusief belasting
DRAINEERBOOR – GEHARD STAAL – 10 X 60 CM WERKBLAD - ESSENHOUTEN STEEL – 76 CM

Omschrijving

Voor het plaatsen van schuttingpalen of andere palen in je tuin, gebruik je deze sterke draineerboor van Talen Tools. Met het geharde lange stalen werkblad graaf je eenvoudig diepe en smalle gaten in de tuin. Het werkblad is 10 centimeter breed en 60 centimeter lang. Zo creëer je voor jouw palen een stabiele basis. Naast het plaatsen van palen, gebruik je deze draineerboor ook als hulpmiddel bij het planten van jonge bomen of grotere planten. Geef de wortels de ruimte om diep in de grond te nestelen.

Zorg voor een goede waterafvoer in je weiland of tuin
Een goede waterafvoer kan een groot verschil maken in de groei van planten of gewassen. Voor een succesvolle oogst en een gezonde groei is het van groot belang dat de ondergrond niet te nat is. Om dit probleem tegen te gaan, vorm je met deze smalle draineerboor handige sleuven. Via deze sleuf kan het overtollige water worden afgevoerd naar greppels en sloten, of naar andere plekken die de ondergrond beschermen tegen te veel vocht. Ook voor de aanleg van kabels of draineerbuizen kan deze draineerboor worden gebruikt.

Benut de steel met T-greep
De compacte essenhouten steel bedien je met de handige T-greep. Zet druk door je ene hand op de T-greep te plaatsen en de andere hand halverwege de steel. Door het geharde stalen werkblad kost het normaal gesproken weinig moeite om de draineerboor in de grond te laten zakken. Om het hout langer sterk te houden, is deze voorzien van een waxbehandeling. Deze wax dringt tot diep in de nerven door, waardoor er bescherming is tegen water en vocht. Bovendien blijft de houtlook ook langer naturel. Ga duurzaam om met je tuingereedschap, door na gebruik het geharde stalen blad af te borstelen en af te spoelen. Smeer het blad af en toe in met een laagje olie of een teflonspray. Zo blijft de zwarte coating langer beschermen tegen aantasting van vuil of vocht.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools draineerboor met gehard stalen blad

• Te gebruiken voor waterafvoer of het graven van smalle gaten
• Werkblad gemaakt gehard staal
• Met T-greep om extra druk te zetten 

 

Gewicht

2,11 kg

Keurmerk

FSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100 %

Hoogte

8,00 cm

Lengte

124,30 cm

Breedte

12,20 cm

Productdetails

TAL-1006
9 Items
8712448437509
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking