ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL
ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL
ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL
ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL
ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL
ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL

ONKRUIKDBEZEM ROOD/STAAL INCL. STEEL

€ 17,40
Inclusief belasting
Maat
Kleur
* This product is unavailable for order online!

This product is not available for sale in our online store but you can contact us to get more information about this product.

Omschrijving

Onkruidbezem – Stalen haren – Essenhouten steel – 140 cm

Deze multifunctionele bezem van Talen Tools gebruik je primair als hulpmiddel bij het verwijderen van onkruid. De krachtige stalen haren in het midden en de nylon haren aan de buitenzijde, werken het onkruid eenvoudig los. Met een bezembreedte van een kleine 30 centimeter lukt het om snel grote oppervlakten schoon te vegen. De sterke essenhouten steel is gewaxt. Door het laagje wax blijft het hout langer sterk én mooi. De tot diep in de houtnerven doorgedrongen wax stoot nattigheid en viezigheid af. Door deze kwaliteit, wordt het hout minder snel aangetast. De steel is 140 centimeter lang, waardoor je makkelijk rechtop blijft staan tijdens het vegen. Gebruik de stalen haren niet op geglazuurde terrastegels.

Multifunctionele onkruidbezem
Door de stalen haren maak je makkelijker viezigheid los. Hierdoor is deze onkruidbezem ook perfect te gebruiken om steigerplanken grondig te reinigen. Gebruik eventueel een sopje om de viezigheid nog makkelijker los te krijgen. Ook voor groene aanslag op je oprittegels of tuintegels werkt deze onkruidbezem beter dan een standaard bezem. Is het lastig om natte bladeren op te vegen? Stalen haren maken dit makkelijker. Zij hebben meer kracht en grip om deze bladeren los te werken. Ook bij het loswerken van hardnekkige resten is een onkruidbezem beter te gebruiken dan een standaard bezem. Zo verwijder je bijvoorbeeld ook cementresten of andere hardnekkige aanslag door bouwwerkzaamheden.

Onkruidbezem onderhouden?
Door de waxbehandeling van het hout en de goede kwaliteit van de haren, is er niet veel onderhoud nodig van jouw onkruidbezem. Toch is het belangrijk om de bezem op de juiste manier op te bergen, wanneer je deze niet gebruikt. Zet de bezem nooit met de haren naar beneden op de grond. Hierdoor bestaat de kans dat de haren krom zullen trekken, waardoor het veegresultaat niet meer optimaal is. Hang de bezem op aan een gereedschapshaak of zet de bezem op de steelzijde.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools onkruidbezem

• Multifunctionele onkruidbezem om onkruid én hardnekkige aanslag te verwijderen
• Sterke stalen draden gecombineerd met nylon haren
• Met een gewaxte essenhouten steel van 140 centimeter

Productdetails

TAL-9440
8712448074223
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking