HG GEL ONTSTOPPER 1 LITER
HG GEL ONTSTOPPER 1 LITER

HG GEL ONTSTOPPER 1 LITER

HG
€ 6,88
Inclusief belasting

HG GEL ONTSTOPPER 1 LITER

Omschrijving

Krachtige gelontstopper: geeft na 5 minuten resultaat

HG gel ontstopper is een unieke en veilige ontstoppingsgel die direct te gebruiken is. Het resultaat van deze krachtige ontstoppergel is al na 5 minuten zichtbaar. 

Hoe werkt deze gelontstopper?

De HG ontstopper gel is stevig en hecht en kan daardoor niet absoluut spatten. Door het gewicht, (de ontstoppingsgel is veel zwaarder dan water) zakt het snel door het stilstaande water heen naar de verstopping waar het direct z’n werk doet. Er is dan ook geen heet water nodig! Deze ontstopper gel kan, in tegenstelling tot korrelvormige ontstoppers, de verstopping niet verergeren en tast kunststof afvoerleidingen niet aan.

Hoe gebruikt u deze gelontstopper?

  1. Giet voorzichtig 500 ml HG gel ontstopper in de verstopte afvoer. 

  2. 5 minuten laten inwerken en daarna flink naspoelen met water.

  3. Laat bij een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, de gootsteen of wastafel vollopen met warm water. 

  4. Voeg vervolgens 500 ml ontstoppingsgel aan het water toe en laat dit een nacht staan. De volgende morgen goed naspoelen met warm water.

*Niet geschikt voor afvoerleidingen van aluminium of zink.

Heeft u een verstopping veroorzaakt door vet en etensresten of door haren?

Voor hardnekkige verstoppingen veroorzaakt door etensresten en vetten bij voorkeur HG keukenontstopper gebruiken.  Deze biologisch afbreekbare ontstopper werkt namelijk op basis van natuurlijke enzymen en microben die zich door de verstopping heen vreten. Voor verstoppingen veroorzaakt door haren, adviseren wij HG haarontstopper. Deze uiterst effectieve ontstopper werkt op basis van 2 componenten, is versterkt met kaliumhydroxide en is geschikt voor het ontstoppen van doucheputje, wasbak en ligbad.

Productdetails

HG-540100100
5 Items
8711577266011
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking