HG PARKET BESCHERMER GLANS
HG PARKET BESCHERMER GLANS
HG PARKET BESCHERMER GLANS
HG PARKET BESCHERMER GLANS

HG PARKET BESCHERMER GLANS

HG
€ 16,91
Inclusief belasting

Omschrijving

Parket beschermfilm met glans tegen slijtage en krassen

HG parket beschermer glans zorgt er voor dat de laklaag van parket vloeren wordt beschermd tegen wordt slijtage, krassen en andere beschadigingen. Deze HG beschermfilm voor parket vloeren geeft daarnaast ook een anti slip effect.

Goed parket onderhoud begint bij een goede bescherming van de laklaag. 1 liter HG parket beschermer glans is goed voor ongeveer 40m2 per laag. Dit product is ook verkrijgbaar in een variant zonder glans: HG parketbeschermer (product 52).

Hoe gebruikt u HG parket beschermer glans?

Volg onderstaande stappen voor het beschermen van uw parket vloer tegen krassen, slijtage en andere beschadigingen met behulp van HG parket beschermer glans (product 51):

  1. Gebruik voor een goede verdeling bij voorkeur een wasverdeler (zie het halsetiket aan de voorzijde van deze fles). Desgewenst kan ook een schone, niet-pluizende (thee)doek, gewikkeld om een trekken worden gebruikt. 

  2. Giet de vloeistof onverdund over de vloer en verdeel het, zonder druk uit te oefenen op de wasverdeler of wisser, in de richting van de houtnerf over de vloer. 

  3. Als het product opgedroogd is, na ongeveer 60 minuten, kan eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht.

 

Welke HG producten heb ik nodig voor mijn parketvloer?

Naast dit product voor het met glans beschermen van uw parketvloer tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen, kunt u in het HG assortiment voor parketvloeren ook kiezen uit diverse reinigers. Zowel voor de regelmatige dweilbeurt als een of krachtige reiniging voor het verwijderen van vet en hardnekkig vuil.

Om te weten te komen welke HG producten u nodig heeft voor het effectief reinigen en beschermen van uw parketvloer, kunt u onze keuzehulp voor parket, laminaat en houten vloeren raadplegen.

Productdetails

HG-200100100
7 Items
8711577000677
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking