ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337
ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337
ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337
ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337

ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337

Talen Tools
Laatste items in voorraad
€ 8,81
Inclusief belasting

ONKRUIDBORSTEL GOLDLINE 9337

Omschrijving

Onkruidborstel – Goldline – Stalen haren – Essenhouten steel – 140 cm

Sterke stalen haren van deze onkruidborstel maken het mogelijk om op een milieuvriendelijke manier onkruid te verwijderen. De smalle rij haren van deze Talen Tools onkruidborstel gebruik je zelfs tussen de voegen. Zo zorg je voor een nette uitstraling van jouw tuin of terras. Ook voor de voegen in de oprijlaan gebruik je deze onkruidborstel. Om de stalen draden lang netjes te houden, is het verstandig om deze na gebruik even te reinigen en droog te maken.

Onkruidborstel op sterke steel
Met de keuze voor een onkruidborstel op steel, voorkom je dat je op je knieën aan het werk moet. De lange steel van 140 centimeter geeft je de ruimte om rechtop te staan tijdens het onkruid wieden. Door deze houding ontstaat er minder druk op je (onder)rug. Op deze manier tuinier je langdurig zonder fysieke ongemakken. Deze houten steel is behandeld met een wax, om hem sterker en comfortabeler te maken. Door de wax ligt het hout prettig in de hand. Ook het hout zelf gedijt goed bij de wax. Doordat de wax helemaal tot in de houtnerven doordringt, stoot het hout vuil en vocht af. De wax verkleint dus ook de kans op houtrot. Een handig extraatje? Het hout behoudt ook qua uiterlijk lang zijn oorspronkelijke staat.

Waarom onkruid uit voegen verwijderen?
Je terras-en tuintegels onkruidvrij houden zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. Hoe langer je hiermee wacht, hoe groter de kans dat het onkruid zich ook verder door de tuin verspreidt. De zaadjes van het onkruid worden namelijk makkelijk meegevoerd door de wind, met een mogelijke wildgroei tot gevolg. Stel het klusje dus niet te lang uit. Met goed tuingereedschap is het bovendien een klusje waar je zelf nauwelijks energie voor nodig hebt. Zeker wanneer je meerdere keren per jaar onkruid weghaalt, blijft het onkruid vaak oppervlakkig. Hoe oppervlakkiger het onkruid, hoe soepeler het onkruid loskomt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools onkruidborstel

• Voor het verwijderen van onkruid én mos
• Sterke stalen draden
• Met een gewaxte essenhouten steel van 140 centimeter

Productdetails

TAL-9337
1 Item
8712448297424
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking