HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL
HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL
HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL
HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL
HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL
HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL

HEKSENBEZEM MET BAMBOESTEEL

€ 8,62
Inclusief belasting
* This product is unavailable for order online!

This product is not available for sale in our online store but you can contact us to get more information about this product.

Omschrijving

Sterk en duurzaam, dat is deze bamboebezem van Talen Tools. Ondanks de grote kracht, blijft het bamboe materiaal toch licht van gewicht. Door deze eigenschappen is deze ‘heksenbezem’ bij uitstek de bezem waar iedere tuinier, hovenier of agrariër mee uit de voeten kan. Voor het aanvegen van de oprijlaan, voor het aanvegen van de paardenstal of voor het aanvegen van je tuin of terras. Deze bamboebezem is multifunctioneel inzetbaar. De bezem is stevig vastgemaakt aan een steel van bamboe. Het borstelgedeelte en de steel samen zorgen voor een totale lengte van 170 centimeter. Deze steellengte geeft je een groot bereik voor jouw veegwerkzaamheden. Op de steel vind je het herkenbare bamboereliëf. Het geeft een fraai aangezicht en het geeft ook een fijne grip tijdens het aanvegen.

Bamboe tuingereedschap onderhouden
Verleng de levensduur en behoud het gebruiksgemak met een goed onderhoud van deze bamboebezem. Reinig de bezem na gebruik. Maak de bezemsteel schoon en droog. Eventueel gebruik je voor de bamboesteel een bijenwas of bamboe-olie. Deze middelen houden het materiaal soepel en duurzaam. Het is raadzaam om de heksenbezem in een droge ruimte op te bergen. Zet de bezem met de steelzijde omlaag. Zo voorkom je dat de borstelharen uit fatsoen raken en de volgende keer minder effectief vegen. Probeer het gebruik in natte omstandigheden te vermijden. Zorg eveneens dat de werkzaamheden in verhouding staan met het materiaal. Is het jouw bedoeling om bijvoorbeeld zwaar afval of zwaar grind bij elkaar te vegen? Overweeg dan gereedschap dat speciaal ontwikkeld is voor zwaardere klussen.

Bezem gebruiken zonder fysieke klachten
Met de keuze voor een lichtgewicht bamboe bezem zet je al een belangrijke stap om de kans op fysieke ongemakken te verkleinen. Je houdt de veegwerkzaamheden langer vol door het lichtere gereedschap. Toch is ook de werkhouding een belangrijk aspect. Werk zoveel mogelijk met je lichaam rechtop. Hierdoor ontstaat er geen extra druk op je (onder)rug. Laat vooral de bamboe borstelharen het werk doen en beperk de lichamelijke inspanning. De lange borstelharen zijn zo ontworpen om vuil los te schrapen en snel te verzamelen. Veeg met souplesse. Dit houdt in dat je jouw handen en vingers comfortabel om de bezemsteel heen plaatst. Voorkom dat je gaat knijpen. Zo ontstaat er geen extra spanning op je vingers en handen.

Productdetails

MID-GH15T
4000315130399
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking