BROODMES, SABATIER, INTEGRA, RVS/ZWART POM, KARTEL, IN DOOS
BROODMES, SABATIER, INTEGRA, RVS/ZWART POM, KARTEL, IN DOOS

BROODMES, SABATIER, INTEGRA, RVS/ZWART POM, KARTEL, IN DOOS

Sabatier
Laatste items in voorraad
€ 38,81
Inclusief belasting

BROODMES, SABATIER, INTEGRA, RVS/ZWART POM, KARTEL, IN DOOS

Omschrijving

Productbeschrijving
Broodmes uit de Diamant Sabatier Integra serie. Het lange lemmet van 22 cm en de scherpe karteling zorgen voor moeiteloos snijden van zelfs het hardste brood. Ook voor harde vruchten en kool. In fraaie geschenkdoos. Levenslange garantie op alle materiaal- en fabricagefouten.

Diamant Sabatier: klasse in techniek en design

Voor klasseresultaten in de keuken is perfect gereedschap nodig. Diamant Sabatier messen voldoen aan de scherpste eisen. Kiezen voor Diamant Sabatier betekent daarom kiezen voor topklasse.

Integra messen: de nieuwe klassieker

Een uitgebreide serie professionele messen van hoge kwaliteit. Gemaakt met grote zorgvuldigheid tot in detail. Onderscheidend door de perfecte balans tussen de functionaliteit en de robuuste maar toch elegante vormgeving: een nieuwe klassieker!

De Integra messen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn de lemmeten van hooggelegeerd X 45 Cr Mo V 15 (Chroom-Molybdeen-Vanadium) staal, waardoor de messen zeer lang scherp blijven en roestvrij zijn. Ook zijn de lemmetsnedes geslepen onder een extra scherpe hoek en ultrafijn gewet en gepolijst. Integra messen zijn dan ook superscherp, waardoor snijden niet alleen makkelijk maar ook extra veilig is.

Tussen het heft en het lemmet bevindt zich de krop van gesmeed roestvrij staal. Het lemmet loopt door in het heft en is vastgelast aan de roestvrij stalen eindplaat, een zeer degelijke constructie. De heftschalen met drie klinknagels zijn vervaardigd van zeer sterke POM kunststof en het heft ligt voortreffelijk in de hand.

Een feest om mee te werken!

Kenmerken:
• Lemmet van X45 Cr Mo V15 staal
• Vlijmscherp en blijft zeer lang scherp
• Krop van gesmeed roestvrij staal
• Heft en lemmet gelast tot één stuk
• Heftschalen van POM kunststof met 3 klinknagels
• Vaatwasserbestendig
• In fraaie geschenkdoos
• Levenslange garantie

Diamant Sabatier is de echte authentieke en leidende producent van hoogwaardige keukenmessen. Dit merk vind zijn oorsprong 500 jaar geleden in Frankrijk waar het bekend staat voor zijn moderne productietechnieken en het brede assortiment. Zo maakt Diamant Sabatier messenblokken, messensets en losse keukenmessen.

Productdetails

HOM-32DS25-22CM
3 Items
8711942322526
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking