KOGELLAGERSCHARNIER MET RONDE HOEK 76X76 VERZINKT
KOGELLAGERSCHARNIER MET RONDE HOEK 76X76 VERZINKT
KOGELLAGERSCHARNIER MET RONDE HOEK 76X76 VERZINKT
KOGELLAGERSCHARNIER MET RONDE HOEK 76X76 VERZINKT

KOGELLAGERSCHARNIER MET RONDE HOEK 76X76 VERZINKT

Dulimex
€ 5,25
Inclusief belasting
Maat

Omschrijving

Dit CE gemarkeerde DX kogellagerscharnier is geschikt voor binnendeuren of ramen die intensief gebruikt worden. Door zijn ronde hoeken is dit scharnier uitermate geschikt om machinaal te verwerken. Met een freesmachine kan de uitsparing in deur of raam en kozijn gemaakt worden.

Aan de onderkant is een scharnierknop bevestigd met daarin een gaatje. Allereerst verrijkt de scharnierknop het uiterlijk doordat boven- en onderkant nu identiek ogen. Daarnaast is er met het aangebrachte gaatje voor gezorgd dat demonteren, bijvoorbeeld wanneer u gaat schilderen, eenvoudig blijft. U slaat de bovenste pen door het gaatje gemakkelijk met een spijker omhoog. De scharnierknop en de pen zijn bovendien voorzien van een kartelrand, die voorkomt dat de scharnierknop of de pen na verloop van tijd uit het scharnier kruipt en er tevens voor zorgt dat het scharnier minder gauw scheef gaat hangen.

Door de kogellagers loopt dit scharnier bijzonder soepel, wat de draagkracht en levensduur ten opzichte van een scharnier met losse pen ten goede komt. Om de hoge kwaliteit van dit scharnier langere tijd te waarborgen wordt aangeraden de lagers jaarlijks te smeren met kogellagervet, zuurvrije vaseline of spray op siliconenbasis. Doet u dit? Dan blijft uw klus jarenlang mooi!
Bent u op zoek naar een onderhoudsvrij scharnier met nog meer draagvermogen?
Bekijk dan ook ons assortiment glijlagerscharnierenof kogelstiftpaumelles

materiaal: staal
finish: blank verzinkt
afwerking hoek: ronde hoeken
aanbevolen schroefmaat: 4,0 x 40 (76x76), 4,5 x 40 (89x89) mm
pen uitvoering: kogelgelagerde kartelpen
certificering: CE

Productdetails

DUL-6710.125.7676
32 Items
8714140143252
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking